Panier de Sens symboliserar själen i Provence, inspirerad medelhavets ingredienser och dess expertis. Används det bästa som Provence har att erbjuda för att utveckla produkter med mjuk konsistens och eleganta dofter från Grasse. Med hjärtat för tradition och skönheten från Provence speglar det grunden för varumärket.

Panier des Sens Scented Candles & Scented Diffusers
Den här nya kollektionen utgör ett glädjefull, färgstarkt Provence. Välbefinnande, levnadskonst är nyckelorden för de här nya dofterna för hemmet baserat på klassiska signaturdofter.

Panier des Sens Les Essentiels. Alla produkterna innehåller eteriska oljor med en unik och fin doft som har valts ut främst för sina aktiva vegetabiliska ämnen som ger extra näring och fukt till huden.

Olivserien. Närande kroppsvård med ekologisk olivolja. Olivoljan är rik på E-vitamin och antioxidanter, egenskaper som bidrar till att förhindra åldrande. Vårdar en torr hud med sina fuktgivande egenskaper och lugnar en känslig hud. 

Prunus Amygdalus Dulcis Almond. Skyddad i en mjuk och grönt sammet skal, har mandel använts sedan antiken för sina lugnande och fuktgivande egenskaper. Under Medelhavet solljus, producerar mandelträd en olja med otrolig mjukhet och som är optimal huden.

Panier des sens Marseille soaps. Rengör milt och bevarar hudens naturliga balans. Skrubbtvålarna innehåller vetekorn och blommor för en djuprengöring. Har en ren vegetabilisk bas, eteriska oljor, berikad med sheasmör för dess närande, lugnade och fuktgivande egenskaper.

Jasmine Grandiflorum absolut
Den mest dyrbara essensen i vegetabiliska råvaror. De små fina blommor av Jasmin Grandiflorum användes redan på 1600-talet  som parfym i Grasse. Jasminen plockas i gryningen i augusti, dess orörda blommor  en har en pudrig och lätt fruktig doft.

Upptäck den nya serien fylld med Rose Geranium Absolut.

Berusande och syrlig, bladen av Medlhavs blomman med vacker färg och fristan doft toner.  Geranium harmonierar med de delikata friska toner av ros och pion, med en hint av lockande och trolska inslag av vit mysk.

Honungserien. En gourmet ritual för känslig hud. Honung har en helande kraft och antiseptiska egenskaper. Är fuktgivande och renade. Innehåller A, B, C, D, E och K-vitaminer, ekologisk honung samt över ett dussin viktiga mineraler och aminosyror. Är en mycket kraftfull antioxidant.