Durance ligger i hjärtat av Provence, i byn Grignan. Produkterna speglar skönheten i Provence´s landsbygd i både doft och färg och dess elegans. Durance tar tillvara på Provence´s arv, genom att leta efter inspiration från landsbygden, kulturen, livsstilen, de gamla recepten, historierna och naturen. Produkterna har minst 95% naturliga ingredienser. Durance använder de finaste råvarorna från närliggande gårdar. Från Grignan kommer ros och lavendel, från Nyons kommer olivoljan. Dofterna är doftsatta av parfym mästare från Grasse.

Durance Winter Collection 2017
Från hösten till det nya året, ge din personliga vinterstämning med dofter från Durance.

Fragance Library
Består av doftljus, rumspray och doftpinnarna. Eleganta franska dofter i en mild och sober ton. Doftbiblioteket består av ett femtiotal olika dofter; fruktiga, örtiga, blommiga, träiga och orientaliska dofter. 

Marseille Line
Består av, flytande och fast Marseille tvål samt handkräm. Produkterna är berikade med vegetabiliska oljor som vårdar och skyddar din hud. Doftsatta med eteriska oljor från Provence, frukt och blomextrakt. Marseilleserien tillverkas enligt gamla traditioner.

Olive Line Óulivo
Olivserien innehåller ekologisk olivolja från Nyons. Den är vårdande och rik på fettsyror som passar bra till torr hud.Tre dofter, Oliv – skyddande och vårdande, Fikon – Återfuktande rik på vitaminer och mineraler. Vallmo – Mjukgörande, innehåller protein näring.

Imprint Collection
En unik kollektion av skapande, ett möte mellan två franska företag med konstnärliga kunskaper från Provence, Durance med unika fantastiska dofter och Revol skapare av den svarta keramiken & porslin sedan 1768. 100% gjord i Provence / Frankrike.

Home Care Line
Diskmedel och allrengöring med över 95 % naturliga ingredienser och är 95 % biologiskt nedbrytnings bara. Innehåller eteriska oljor i olika dofter. Är milda och skonsamma, samtidigt mycket effektiva, är ej uttorkande. 

Linen Care
Ett komplett sortiment bestående av tvättmedel, mjukmedel och strykvatten, gjorda på 90-95% naturliga ingredienser och har antibakteriella ämnen, innehåller inget fosfat. Har även anti kvalster effekt och då även på låg temperatur. Doftsatta med naturliga dofter, tvättserien är extra mild och skyddar känslig hud.

Man of Durance
En komplett herrserie med Edt och shower gel i sex dofter samt även rakning/hud-produkter som innehåller naturliga ingredienser och extrakt från havtorn, som har en skyddande och uppbyggande effekt samt hög C-vitaminhalt.